Vacature chauffeur C-rijbewijs

Goldfish Industries – Party Rental

Goldfish Industries - Party Rental is een jonge en snelgroeiende speler in de markt van de verhuur van feestmateriaal, gevestigd te Kruibeke in het industriepark aan de afrit van de E17. Dat materiaal gaat van meubilair tot tafelgerei en decoratie.
Voor haar klanten levert Goldfish Industries - Party Rental in heel Vlaanderen (focus regio Antwerpen) feestmateriaal op diverse locaties. Het klantenbestand bestaat uit 85% professionele klanten uit de sector (feestzalen, cateringbedrijven, festivals, eventbureau’s, weddingplanners, ...).

Taakomschrijving

Je levert en haalt onze verhuurmaterialen op, die geleverd worden op locaties zoals feestzalen, cateringbedrijven, particuliere thuisadressen, festivals, enz.
De materialen worden door ons magazijnteam klaargemaakt en verpakt op karren en paletten, om het optimaal laden en lossen van de vrachtwagen mogelijk te maken. Je laadt zelf de vrachtwagen in met de klaarstaande materialen in het magazijn te Kruibeke. Nadien ga je de baan op om het materiaal te leveren.


Bij het terug ophalen op de locatie controleer je of alle materialen werden verzameld en klaargezet door de klant, de materialen goed verpakt zijn en laad je de vrachtwagen in waarna je terugkeert naar het magazijn in Kruibeke, waar je de materialen weer lost.
De vrachtwagen betreft een 12,5T voertuig met gesloten laadbak van 7,5m en laadklep.


Zo goed als alle ritten vinden plaats tijdens de kantooruren (8u - 18u) en tijdens de werkweek. Af en toe worden er ritten op zaterdag gepland, echter in rotatie met andere collega’s. Indien je op een zaterdag zou werken, geldt een andere dag in die week als 2eweekenddag. Op zondag wordt er niet gewerkt.

Profiel

Als chauffeur ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je bent in het bezit van een rijbewijs C + vakbekwaamheid (code95). Je bent het gezicht bij de klant op locatie, waardoor een verzorgd voorkomen, perfect Nederlands, en klantvriendelijkheid dan ook een absolute must zijn.

We zijn niet enkel op zoek naar een nauwkeurige en voorzichtige chauffeur, maar tegelijk ook naar een persoon die zijn handen uit de mouwen wil en kan steken.

Ons aanbod

Deze functie kan zowel voltijds als deeltijds uitgevoerd worden. Naast een toffe sector, stabiele werkomgeving & uurrooster kan je ook rekenen op een correcte verloning. Zie jij jezelf als de geschikte persoon voor deze vacature en wil je ons jong en dynamisch team vervoegen? Mail ons dan om je kandidaat te stellen.

Contactgegevens

t.a.v. Dhr. Jules Hendrickx (Zaakvoerder)

jules@goldfishindustries.be