Vacature magazijnier

Goldfish Industries – Party Rental

Goldfish Industries - Party Rental is een jonge en snelgroeiende speler in de markt van de verhuur van feestmateriaal, gevestigd te Kruibeke in het industriepark aan de afrit van de E17. Voor haar klanten levert Goldfish Industries - Party Rental in heel Vlaanderen (focus regio Antwerpen) feestmateriaal op diverse locaties. Het klantenbestand bestaat uit 85% professionele klanten uit de sector (feestzalen, cateringbedrijven, festivals, eventbureau’s, weddingplanners, ...). 

Om de groei te kunnen opvangen zijn we op zoek naar een magazijnier (38u / week, ma - vr).

 

Taakomschrijving

Het takenpakket van de magazijnier bestaat uit:

- nakijken, natellen en kuisen van bestellingen (meubilair & déco-materialen) die terug worden gebracht;

- meehelpen bij het laden en lossen van onze bestel- en vrachtwagens;

- orde en netheid in het magazijn bewaren;

- klaarmaken van bestellingen op basis van bestelbonnen (= order picking)

- ontvangen van klanten die bestellingen komen afhalen en terugbrengen.

 

Profiel

We zijn dus niet enkel op zoek naar een nauwkeurige en voorzichtige magazijnier, maar tegelijk ook naar een persoon die zijn handen uit de mouwen wil en kan steken en wil werken binnen een tof, jong, en dynamisch bedrijf.

Daarnaast ben je voor een deel van onze klanten het eerste contact binnen ons bedrijf wanneer ze bestellingen komen ophalen of terugbrengen. Een verzorgd voorkomen, klantvriendelijkheid, en perfect Nederlands zijn dus een absolute must.

 

Ons aanbod

Het betreft een fulltime tewerkstelling. Naast een toffe sector, stabiele werkomgeving & uurrooster kan je ook rekenen op een zeer correcte verloning. Zie jij jezelf als de geschikte persoon voor deze vacature en wil je ons jong en dynamisch team vervoegen? Mail ons dan om je kandidaat te stellen.

 

Contactgegevens

t.a.v. Dhr. Jules Hendrickx (Zaakvoerder)

jules@goldfishindustries.be