Huren

De weergegeven prijzen gelden voor een huurperiode van 3 dagen. U kan het feestmateriaal echter wel 1 dag op voorhand afhalen en de dag na het evenement terugbrengen. Indien wij voor het transport dienen te zorgen kan er 1 dag op voorhand geleverd worden en kan er de dag nadien worden opgehaald.

 

Het is uiteraard ook mogelijk om materiaal voor langere periodes te huren. Hiervoor maken wij graag een offerte op maat op!

Meubilair en keukenapparatuur verwachten we in dezelfde nette staat terug als waarin we deze geleverd hebben.

Afhaling & Levering

Gehuurde feestmaterialen kunnen afgehaald worden in ons magazijn te Kruibeke, 
elke weekdag tussen 9u en 17u.

 

Bij bestellingen met een waarde van minder dan 100 euro exclusief BTW wordt er een handlingskost van 15 euro exclusief BTW in rekening gebracht.

 

Afhalen van de goederen kan niet toegestaan worden met een aanhangwagen.

 

Er kan echter ook geleverd worden door Goldfish Industries op uw locatie. In dat geval vragen wij een transportprijs die afhankelijk is van het voertuig waarmee geleverd wordt.

 

BESTELWAGEN
€0,95 per gereden kilometer vanuit Kruibeke (exclusief BTW) met een minimum startprijs.

 

VRACHTWAGEN
€1,15 per gereden kilometer vanuit Kruibeke (exclusief BTW) met een minimum startprijs.
Verhoogd met de kilometerheffing: €0,14 per kilometer.

 

Hou er rekening mee bij de berekening van de leveringkost dat de afstand tussen onze vestiging en het leveringsadres 4 keer gerekend wordt:

  • levering: heen- & terugrit
  • ophaling: heen- & terugrit

Indien uw evenement op zaterdag of zondag doorgaat, wordt er standaard op donderdag of vrijdag geleverd en op maandag of dinsdag terug opgehaald.

 

Uiteraard kunnen wij voor een levering of ophaling buiten de kantooruren zorgen: 's avonds, 's nachts, op zaterdagen / zondagen / feestdagen,... Voor deze transporten wordt echter wel een meerprijs aangerekend, die wij u graag op maat voorstellen.

Overige

Goed nieuws! Wij zorgen voor het afwassen van alle porselein, bestek, en glaswerk. U ontvangt de materialen proper, en mag deze dus vuil terug geven.

 

Gelieve voor het inleveren van de afwas alvast hardnekkige resten te verwijderen aub.

Wij kunnen u ook helpen bij de opbouw & afbraak van onze materialen op uw evenement. Dit houdt een meerprijs in.