Polyvalente chauffeur (B-rijbewijs)

Goldfish Party Rental

Goldfish Party Rental iseen jonge en snelgroeiende speler in de markt van de verhuur van feestmateriaal, gevestigd te Kruibeke in het industriepark aan de afrit van de E17. Voor haar klanten levert Goldfish Party Rental inheel Vlaanderen (focus regio Antwerpen)feestmateriaal op diverse locaties. Het klantenbestand bestaat uit85% professionele klantenuit de sector (feestzalen, cateringbedrijven, festivals, eventbureau’s, weddingplanners, ...).

Taakomschrijving

Qua transporten gaat het concreet om hetleveren en terug ophalen van meubilair(tafels, stoelen, bars, koelkasten...),tafelgerei(porselein, bestek, glaswerk), enandere zaken(vestiairerekken, lounge corners, afzetpaaltjes, ...) die geleverd worden op locaties zoals feestzalen, cateringbedrijven, particuliere thuisadressen, festivals, ...

De materialen worden door ons magazijnteam klaargemaakt en verpakt op karren en paletten, om het optimaal laden en lossen mogelijk te maken.
De chauffeur laadt zelf de bestelwagen met de klaarstaande materialen in het magazijn.
Bij het terug ophalen op de locatie dient de chauffeur vaak zelf voor het
klaarmaken van de materialen voor transportte zorgen (op karren en paletten stapelen, inwikkelen met folie, en vrachtwagen laden). Dit alles terwijl je de leveringsbon bij de hand hebt om deaantallen te controleren.

De bestelwagen heeft een meubelbak met laadklep en kan bestuurd worden door iedereen met een autorijbewijs B, al gedraagt dit voertuig zich uiteraard anders in het verkeer.
We zoeken een kandidaat die ook elke zaterdag kan werken. De 2 rustdagen zijn dan zondag en 1 dag in de week.

Profiel

Als chauffeur ben jehet visitekaartje van ons bedrijf. Je bent in het bezit vaneen rijbewijs B. Je bent het gezicht bij de klant op locatie, waardooreen verzorgd voorkomen, perfect Nederlands, en klantvriendelijkheid  dan ook een absolute must zijn.
Op kalme dagen ben je niet vies van je handen mee uit de mouwen te steken in het magazijn.

Ons aanbod

Het betreft eenfulltime tewerkstelling. Naast eentoffe sector, stabiele werkomgeving & uurrooster kan je ook rekenen op eencorrecte verloning. Zie jij jezelf als de geschikte persoon voor deze vacature en wil je ons jong en dynamisch team vervoegen?Mail ons asapom je kandidaat te stellen.

Contactgegevens

t.a.v. Jules Hendrickx (Zaakvoerder)

jules@goldfishindustries.be